Nettskyløsninger

Nettsky tjenestene passer for bedrifter som ønsker å bruke minst mulig tid og penger på IT, og isteden ha maksimal fokus på kjernevirksomheten.
ASP – Application Service Provider –  er hele kontoret gjennom en internett-tilgang. På kundens side av pluggen befinner det seg skjerm, tastatur og mus, mens på ASP-leverandørens side befinner det seg maskinvare, lagringskapasitet, programvare og høy driftsstabilitet.
 

På utkikk etter
• Stabil, felles dataløsning for alle ansatte uansett lokasjon?
• Skalerbar og enkelt kunne etablere nye kontor?
• Tilgjengelig, brukerne skal kunne arbeide mot sine data uansett hvor man måtte       befinne seg?
• Beskyttelse mot ekstern tilgang og virus/spam problemer?
• Kostnader som er tilpasset bedriftens aktivitetsnivå – antall brukere?
• Forutsigbar og enkel oversikt over IT kostnader?
 
Skytjeneste – er kort sagt, IT der du er.
For deg som bruker, er det viktige at tjenestene er tilgjengelig på hvilken som helst enhet – samme hvor man måtte befinne seg. Det kan være bærbar pc, nettbrett, mobiltelefon eller stasjonær pc.
 
Blant våre kunder har vi alt fra småbedrifter med enkle behov, til store bedrifter med komplekse behov. Våre løsninger kan tilpasses din virksomhets behov. Vi kan implementere de applikasjoner du har behov for i et effektivt driftsmiljø, og vi kan tilgjengelig gjøre disse slik at du kan nå dine verktøy og dine data fra der du måtte befinne deg.
 
De fleksible løsningene gjør det enkelt å integrere programmer som Visma, Mamut, Navision, Akelius Skatt, Hult & Lillevik, Finale, CRM systemer og andre programmer inn i din løsning. Vi benytter oss av kjente teknologier som Microsoft Windows server, slik at du kan være trygg på at løsningen fungerer optimalt.

Ta kontakt for hyggelig samtale rundt felles muligheter.
Epost post@citera.no og tlf 67 97 75 00.

Adresse.  Karihaugveien 89 - 1086 Oslo.

Tel. 67 97 75 00

Copyright © Citera 2019 - All rights reserved