Din IT-avdeling

Outsourcing av it-drift gjør at dere effektivt kan fokusere på deres kjerneområder, mens Citera tar hånd om bedriftens it-behov. Ikke bare kan man hente inn en gevinst ved at outsourcing frigjør interne ressurser - store gevinster kan også hentes inn ved at man sikrer seg både stabil og sikker drift og tilgang til ledende teknologiske ressurser.
 

Citera tar både små og store service- og konsulentoppdrag. Vi leverer sertifiserte konsulenter innenfor en rekke områder og tar rollen fra rådgivning, prosjektledelse, implementering og opplæring. Vi leverer hovedsaklig tjenester knyttet til tekniske konsepter fra Microsoft, Citrix og IBM. Hvorfor velge Citera som leverandør av it-tjenester:
 

  • Vi sørger for riktig kompetanse til problemstilling og behov.

  • Du har ett kontaktpunkt.

  • Ved spesielt vanskelige situasjoner har Citera tilgang til produktspesialister gjennom tett samarbeid og partneravtaler med produsenter og underleverandører.
     

Vi tilbyr gratis, uforpliktende gjennomgang av deres eksisterende IT-løsning og en uformell samtale. Våre konsulenter har lang erfaring fra ulike driftsmiljøer og er sertifiserte på produktene vi leverer.
Vi kan det vi gjør: Våre løsninger har for kunder vist seg å være mer driftsikre enn deres tidligere systemer. Som Microsoft Certified Partner har vi tilgang til hele Microsofts service- og supportapparat ved behov.

 


Kontakt oss for hyggelig samtale rundt felles muligheter.
Epost post@citera.no og tlf 67 97 75 00.

Adresse.  Karihaugveien 89 - 1086 Oslo.

Tel. 67 97 75 00

Copyright © Citera 2019 - All rights reserved